Burn-Out Behandeling

Behandeling burn-out? Duurzaam en snel herstellen op een medisch gevalideerde wijze.

Waarom krijg je een burn-out?

Voor een goede behandeling van een burn-out is het belangrijk te weten waarom je een burn-out krijgt. Het zit zo: iedereen levert een bepaalde vorm van arbeid. Of dat nu werken, sporten of voor de kinderen zorgen is, jouw vermogen om van deze activiteiten te herstellen bepaalt of je fit blijft of vermoeider raakt. Herstel je steeds slechter, dan kom je op een gegeven moment op een niveau van vermoeidheid waarin simpele taken zoals het schrijven van een e-mail of het maken van een boodschappenlijstje zelfs niet meer lukt.

Burn-out behandeling? Niet alleen mentaal

Een burn-out is een uitputtingsreactie van lichaam en geest door langdurige stress. Je staat eigenlijk voortdurend in een te hoge versnelling en rekt je ‘elastiek’ uit totdat ’t knapt en je het gevoel hebt dat je accu volledig leeg is. Dan is het duidelijk dat een mentale behandeling op dat moment van een burn-out minder effectief is!
In slechts 6 tot 18 weken helpen wij je om weer fysiek in balans te komen zodat je met voldoende energie aan de slag te gaan! Wil jij ook duurzaam en snel herstellen op een medisch gevalideerde wijze? Dan is de BioCheck behandeling van burn-out dé manier!

Patrick

Neem contact op

Patrick van Luijk, Partner BioCheck

Ben jij wellicht gevoelig voor het krijgen van een burn-out?

Juist mensen die altijd maar doorgaan, niet snel opgeven en perfectionistisch zijn ingesteld, krijgen eerder een burn-out. Er is bijvoorbeeld sprake van een slechte balans tussen werk en privé en ze durven of kunnen geen nee zeggen. Wellicht ben jij zo’n perfectionistisch ingestelde doorzetter, de harde werker? Juist die kunnen uiteindelijk vastlopen en in een burn-out raken. Naast de behandeling van een burn-out, helpen wij je ook graag om deze te voorkomen.

Signalen burn-out

Een burn-out ontstaat geleidelijk. Je bent bijvoorbeeld altijd moe na je werk of hebt geen zin meer om te gaan werken. Raak je steeds vergeetachtiger, sneller prikkelbaar en kan je je slecht concentreren of ben je vaker ziek? Tijd om hier meer aandacht aan te geven en te kiezen voor de juiste behandeling!

Altijd doorgaan en nooit opgeven
Perfectionistisch ingesteld

Visie BioCheck op de behandeling van burn-out

De vernieuwende visie van BioCheck op de behandeling van burn-out werkt zeer effectief. Waar traditionele methoden zich vaak alleen richten op de mentale aspecten van een burn-out, richten wij ons op het terugkrijgen van de balans tussen lichaam en geest. Dit doen wij door samen met jou met de volgende 6 aspecten aan de slag te gaan:

  • je geest
  • ademhaling
  • het ritme van je hart
  • bewegen & sporten
  • vergroten van de mobiliteit van je lichaam
  • verbeteren van je voeding

Een disbalans tussen deze 6 aspecten veroorzaakt namelijk veel westerse ziekten zoals een burn-out, maar ook chronische vermoeidheid, fibromyalgie en hart- en vaatziekten.

Inmiddels is dit ook wetenschappelijk bewezen, dus je bent bij ons echt aan het goede adres!

In slechts 6 tot 18 weken is dit dé behandeling van een burn-out om weer met voldoende energie aan de slag te gaan!

Wil jij ook duurzaam en snel herstellen op een medisch gevalideerde wijze? Maak dan nu kennis met onze vernieuwende en bewezen manier van werken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.