Slider

Wij zijn BioCheck

Wij zijn een organisatie dat vitaliteit- en herstelprogramma’s aanbiedt. Onze focus ligt op chronische vermoeidheid, burn-out en stressklachten. Daarmee richten wij ons op ruim 30% van de oorzaken van het langdurig ziekteverzuim.

Passievol

In balans

Betrouwbaar

battery_charging_full

Snel resultaat

euro_symbol

Voordelig

playlist_add_check

Medisch gevalideerd

In balans

Betrouwbaar

battery_charging_full

Snel resultaat

euro_symbol

Voordelig

playlist_add_check

Medisch gevalideerd

Slider

Achtergrond methode

Stans van der Poel is Partner bij BioCheck en de bedenker en ontwikkelaar van verschillende apparaten, die de ademhaling en de hartslag in beeld brengt. Als longfunctieanalist herkende ze ontregelde ademhalingen en legde ze het verband tussen verschillende klachten en een ontregelde ademhaling. Omdat er geen geschikte apparatuur was om de ademhaling goed te meten en daarbij ook de hartslag inzichtelijk te hebben, besloot ze dit zelf te ontwikkelen.

Na deze reconditionerings methode met succes in ziekenhuis Gooi Noord te hebben ingezet sloeg ze haar vleugels uit. Haar apparatuur en meetsysteem heeft ze medisch laten valideren. En dit verdiende een groter publiek dan één ziekenhuis. Daarom begon ze haar Energy Control Methode te onderwijzen. Deze methode richt zich op het verbeteren van de conditie en ademhaling van iedereen die daar baat bij zou kunnen hebben.

Haar aandachtsgebieden zijn: Chronische Vermoeidheid zoals Burn-out, ME en Fibromyalgie, overgewicht, Diabetes 2, COPD en fitheidsprogramma's voor mensen met oncologische klachten. Daarnaast begeleidt Stans mensen naar een goede sportprestatie zoals de marathon en is ze inspanningsfysioloog bij Team Reggeborgh. Stans heeft verschillende boeken geschreven zoals: "de Hardlooprevolutie" en "Chronische Vermoeidheid nooit meer". Het is haar missie om haar kennis op een enthousiaste, prikkelende wijze over te brengen op behandelaars, die deze methode inzetten bij hun patiënten en (top)sporters.

Slider

Visie

Het creëren van een win-win situatie voor werknemer en werkgever:

A
Werknemers en anderen op weg helpen naar een gezonder en vitaler leven door hun zowel fysiek als mentaal weer in balans te brengen. Hierdoor krijgen zij de regie, het eigenaarschap, over hun leven terug.

B
Realiseren van kostenbesparing voor werkgevers door een daling in verzuim en verloop te creëren en de duur van uitval te verkorten. Er wordt bijgedragen aan duurzame inzetbaarheid van werknemers wat resulteert in meer werkplezier, betere prestaties en meer inzicht in eigen gedragspatronen.

Slider

Missie

Wij geloven in het creëren van een gezonde samenleving door mensen inzicht te geven in hun eigen belastbaarheid en hiermee eigenaarschap terug te geven over hun vitaliteit.

Slider

Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden van BioCheck kun je hier downloaden.

Privacyverklaring

De privacyverklaring van BioCheck kun je hier teruglezen.