Het fysieke herstelprogramma voor burn-out, chronische vermoeidheid en stress
is speciaal beschikbaar voor jou als zorgverlener.

Ondersteun nu jouw eigen behandelprogramma's met e-health en geautomatiseerde trainingsprotocollen
gecalculeerd op individuele dagelijkse belastbaarheid.

Slider

Powered
Snel herstel
Meer energie
Vitaliteit van organisaties
Meer productiviteit
Minder pijnklachten
Betere begeleiding
by BioCheck

Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de beste begeleiding op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Daarom delen wij onze techniek en kennis nu ook met andere organisaties, begeleiders, coaches, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, sportscholen, gezondheidscentra en GGZ-instellingen. Zo dragen wij met elkaar bij aan een gezonder Nederland!

Wil jij jouw klanten ook vitaler en gezonder maker binnen hun individuele belastbaarheid? Wil je dit in cijfers kunnen aantonen? Wil jij onze methode ter ondersteuning van je eigen behandelprogramma's inzetten? En dit zowel op afstand als op jouw locatie doen? Dan is Powered by BioCheck iets voor jou!

Lees hieronder meer over de inhoud van onze leasemogelijkheden.

Slider

Cursus over
vermoeidheid
stress
inspanning

Leer de fysische gevolgen en oorzaken van stress en chronische vermoeidheid en leer dat objectief en pragmatisch uit te lezen in onze software en toe te passen om mensen zo goed mogelijk te kunnen laten herstellen of te voorkomen dat zij uitvallen.

Slider

Snel testen, meten en communiceren met
online
offline
software

Klanten begeleiden op locatie of op afstand, maar altijd op basis van individuele waarden. Altijd up-to-date en alles in één omgeving.

Slider

Mobiele App voor
Android
iOS

Elke klant heeft zijn eigen app die gekoppeld is aan het online dashboard waarmee jij als begeleider middels e-health
op locatie of op afstand de voortgang kunt monitoren.

Elke klant heeft zijn eigen app die gekoppeld is aan het online dashboard waarmee jij als begeleider op locatie of op afstand de voortgang kunt monitoren.

Slider

Trainen met
zuurstof
gemak

Het is al zwaar genoeg als je chronisch vermoeid bent en verzuurde benen hebt om in beweging te komen. Extra zuurstof geeft de extra steun dat jouw klant nodig heeft om te kunnen starten en door te gaan!

Slider

Fietsergometer
voor inspanningstest

Heb je geen testfiets tot je beschikking? Dan kunnen wij die ook leveren in ons Complete pakket. Inspanningstesten doen zonder rompslomp!

Heb je geen testfiets tot je beschikking? Dan kunnen wij die ook leveren in ons Complete pakket. Inspanningstesten doen zonder rompslomp!

Slider

Standaard in
Basis
Module

Met onze BioCheck-app kun je mensen op basis van hun individuele belastbaarheid laten trainen. Daarbij kun je in de online omgeving communiceren met je klanten, op afstand trainingen volgen en basisschema’s voor fitheid gebruiken die pre- en postoperatief ingezet kunnen worden. De medisch gevalideerde meetmethodiek monitort stress en controleert inspanningstesten. Door middel van een cursus raak je bekend met de methode en bijbehorende techniek. Overige elementen zijn afhankelijk van het pakket dat je kiest of optioneel. Zo kun je het pakket kiezen en samenstellen dat bij jouw dienstverlening past.

Slider

Vanaf € 179,- per maand * is jouw
bedrijf Powered by BioCheck

*ex. btw

Slider