Werkfit traject UWV door BioCheck

Met ons herstelprogramma helpen wij jou te herstellen om weer terug te kunnen keren naar werk.
Slider

Werkfit traject

Heb je door burn-outklachten of chronische vermoeidheid een lange tijd niet meer kunnen werken? Het traject ‘Werkfit maken’ van UWV is een re-integratietraject dat je bij ons kunt volgen. Je komt hiervoor in aanmerking wanneer je via UWV een Ziektewet-uitkering of een WGA-, WIA-, WAO-, WAJONG- of WAZ-uitkering ontvangt.

Werk jij als zelfstandige/ZZP'er en heb jij bij het UWV een AOV (Arbeidsongeschiktheidsverzekering)? Dan kan ook jij gebruik maken van het Werkfit Traject van 12 weken dat wij voor cliënten van het UWV verzorgen. Informeer bij jouw contactpersoon van het UWV

Slider
Percentage deelnemers die zich fit voelt
0%
Percentage deelnemers terug naar werk
0%

Werkwijze

Het programma richt zich op jouw herstel en heeft als doel om jouw lichaam weer in balans te krijgen. Aan de hand van verschillende metingen die wij tijdens de intake afnemen, kunnen wij zien of jouw lichaam in rust in staat is om te ontspannen en herstellen.

Bij mensen met een burn-out of chronische vermoeidheid meten wij met onze software dat het lichaam in rust dezelfde activiteit heeft als iemand die aan het sporten is. Wanneer je in rust niet goed meer in staat bent om te herstellen word je steeds vermoeider.

Slider

Luisteren naar je lichaam

Op basis van de uitslag van de intake en je dagelijkse rustmetingen middels onze BioCheck-app helpen wij jouw fysieke activiteit in balans brengen met jouw stress activiteit. Dat gebeurt met behulp van cardiotraining binnen jouw belastbaarheid. Daarnaast helpen wij jou met het verbeteren van je herstelvermogen in rust met ademhalingstherapie, dat je monitort met behulp van onze app. De BioCheck-app laat zien of je in staat bent om te herstellen. En door het volgen van mobiliteits- en vibratietraining worden pijnklachten voorkomen en verminderd. In ieder programma is het ook mogelijk om mentale begeleiding aan te vragen.

Slider

Resultaat

Met onze programma’s zorgen wij er binnen twaalf weken voor dat je weer werkfit bent. Gedurende deze weken bouwen wij het arbeidsritme op en verbeteren wij jouw persoonlijke effectiviteit. Door de trainingen te volgen vergroot je jouw belastbaarheid waardoor je weerbaarder uit ons programma komt. Met inzicht in eigen gedragspatronen kun je er zelf voor zorgen dat je in balans blijft. Daarnaast krijg je één jaar online begeleiding en kun je tijdens die periode jezelf blijven monitoren met de BioCheck-app en blijven trainen binnen individueel belastbaarheidsniveau.

Elke klant heeft zijn eigen app die gekoppeld is aan het online dashboard waarmee jij als begeleider op locatie of op afstand de voortgang kunt monitoren.

Slider

Etienne Driel - Gemeente Rotterdam

Toen ik tijdens mijn burn-out bij BioCheck terecht kwam, leerde ik naar mijn lichaam te luisteren en de signalen niet meer te negeren. Dankzij BioCheck voel ik me fitter en soepeler dan ooit!!

Diane van Gils- Gemeente Rotterdam

Heel blij dat ik mij heb aangemeld voor BioCheck, ik was uitgevallen als ik dat niet had gedaan. Door de goede zorg en door het leren van acceptatie kan ik beter omgaan met situaties.
Slider

Contact

Annemarie Nikken

(Programma Adviseur)

Wil je starten of meer informatie over hoe wij jou werkfit kunnen maken?
Neem dan direct contact op met Annemarie via
0102263143 of annemarie@biocheck.nl

Slider