Wij helpen werkgevers de fitheid & belastbaarheid van medewerkers te verbeteren

1 op de 4 medewerkers zal in 2030 een chronische ziekte hebben zoals kanker, longaandoeningen, reuma en diabetes. Deze mensen zijn prima in staat om te werken als hun conditie en energie op peil blijft (ArboNed 2019).

BioCheck helpt in het oplossen van de meest voorkomende klachten: vermoeidheid, autonome dysregulatie, deconditionering, concentratieproblemen, brainfog en stressklachten. Daarnaast geven onze programma’s regie en inzicht in de eigen belastbaarheid en energie en zijn daardoor ideaal in te zetten als hét fundament van het Huis van Werkvermogen.

Onze Werkgevers

Data gedreven Health & Wellbeing diensten voor toonaangevende organisaties

Wat zeggen werkgevers over BioCheck?

Erasmus MC

‘Alle deelnemers bleven onder de kritische lijn, waarbij vermoeidheid problematisch wordt,’ zegt Sonja. ‘Ook gaven ze aan een betere conditie te hebben, zich fitter te voelen en een betere balans te ervaren in hun leven. Dat zijn waardevolle inzichten. Ze laten zien dat dit programma van BioCheck werkt. 78 procent van de deelnemers gaf aan tevreden tot zeer tevreden te zijn.’

IJsselland Ziekenhuis

In alle gevallen keerden medewerkers van het IJsselland Ziekenhuis na deelname eerder terug op de werkvloer. ‘Dat is natuurlijk vooral erg prettig voor de betreffende medewerkers,’ zegt Marjolijn, die deelname uiteraard ook bekijkt door de werkgeversbril. ‘En dan zie ik alleen maar voordelen. Onze medewerkers gaan sneller weer aan het werk en zijn energieker. Ik zet het altijd af tegen een maandsalaris, want dat is ongeveer de investering voor ons als werkgever.

PwC

‘Wij proberen een zo goed mogelijke balans aan te brengen in de programma’s die we aanbieden,’ vertelt Bas. ‘Wat ons aanspreekt aan de programma’s van BioCheck is dat ze gaan over energiemanagement. Door hun energie te doseren en bewust te zijn van momenten waarop ze gas kunnen geven of juist moeten terugnemen, komen onze mensen energieker de dag door. Daardoor kunnen ze pieken wanneer het nodig is, bijvoorbeeld wanneer deadlines moeten worden gehaald. En het zorgt ervoor dat onze mensen ook aan het einde van de dag nog voldoende energie hebben.’

Bij 0 dagen
minder verzuim zijn kosten BioCheck terugverdiend
0 %
keert 5,2 maanden eerder terug dan gemiddelde duur burn-out
0 ,00
is de gemiddelde besparing op loonkosten bij uitval bij een nominaal salaris
Tot 0 %
verbetering in herstelvermogen

Hoe wij verandering realiseren binnen jouw organisatie

Naast de mogelijkheid om medewerkers aan te melden voor een individueel programma, is het ook mogelijk om onze vooruitstrevende software en methode in te zetten om organisatiebreed inzicht te verkrijgen over gezondheid en well-being. Dit heet The BioCheck Awareness Project. Het helpt jouw medewerkers inzicht te verkrijgen in hun belastbaarheid in de dagelijkse setting. Aan de hand van een persoonlijk advies kan de medewerker vervolgens aan de slag om grip te krijgen over zijn energieniveau, werken aan zijn veerkracht en zal daardoor minder stress ervaren en effectiever functioneren. Dit leidt tot betere prestaties, een lagere kans op uitval en een groter gevoel van werkgeluk. The BioCheck Awareness Project kan ingezet worden vanaf een deelname van 50 medewerkers en bestaat uit de volgende onderdelen:

The BioCheck Awareness Project

Beschikbaar in Q4 2022! Heb je interesse in onze nieuwe dienst? Schrijf je dan hier in voor onze Early Bird list en krijg 20% korting op de verkoopprijs!

Workshop

Workshop of webinar op management- en directieniveau. Krijg inzicht in fysieke energiemanagement en hoe dit invloed heeft op de mentale welzijn en productiviteit van medewerkers.

14 daagse meting

De medewerker krijgt inzicht in herstel en energieniveau van dagelijkse bezigheden met onze app en krijgt daarvoor een hartslagmeter thuis gestuurd. Aan het einde van de 14 daagse meting ontvangt de medewerker een rapportage met de interpretatie van deze waardes en een advies.

Realtime dashboard

Dashboard met geanonimiseerde data over fitheid en belastbaarheid van een afdeling of team inclusief de gegeven adviezen.

Echt proactief

Na het interpreteren van de data kan er -indien nodig- geadviseerd worden preventieve interventies in te zetten, eventueel in samenwerking met jouw huidige providers.

Vergoedingen

Zilveren Kruis

Heb je de Present! Service gezondheidsoplossing van Zilveren Kruis? Dan kunnen onze individuele programma’s voor medewerkers vergoed worden. Vindt ons terug in je persoonlijke online omgeving of lees hier meer informatie over de mogelijkheden.

Movir

Ben je een eigen ondernemer of zelfstandige en ben je verzekerd bij Movir? Dan kan ons programma vergoed worden. Neem contact op met jouw contactpersoon binnen Movir of meld je hier online aan en vraag naar de mogelijkheden.

Klaverblad Verzekeringen

Ben je een eigen ondernemer of zelfstandige en ben je verzekerd bij Klaverblad Verzekeringen? Dan kan ons programma vergoed worden. Neem contact op met jouw contactpersoon binnen Klaverblad Verzekeringen en vraag naar de mogelijkheden.

You are in control

Wetenschappelijk gevalideerd

Winnaar regionale zorginnovatieprijs 2019

ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd