Nieuwsbrief

Met plezier lanceren wij onze 1e Nieuwsbrief!  Deze zal regelmatig verschijnen om u op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen, nieuwtjes en wetenswaardigheden rondom BioCheck. Ook zullen wij onze tips delen over herstel bij chronische vermoeidheid en vitaliteit. Houdt uw mailbox in de gaten….. ? ! Wilt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief? Schrijf u dan hier in.

Patrick ambassadeur van Gezond010

Patrick van Luijk is de nieuwe ambassadeur van Gezond010. De voormalig topatleet zet zich hiermee in voor een gezondere stad. ‘Iedereen kan veranderen, zeker als we elkaar helpen.’  Wilt u meer lezen? Klik dan op de volgende link: https://gezond010.nl/olympier-patrick-luijk-ambassadeur-gezond010/#

Re-integratie lokatie voor UWV landelijk

Wij zijn blij dat wij ook met UWV Landelijk een overeenkomst hebben mogen sluiten. Als interventiebedrijf helpen wij cliënten van het UWV die langdurig zijn uitgevallen weer op weg. In ons Herstelprogramma zorgen wij ervoor dat zij weer vitaal worden en in balans komen. Cliënten van het UWV kunnen bij hun arbeidsdeskundige of adviseur van het Werkbedrijf terecht voor meer informatie over ons Werkfit-traject.

Afscheid Patrick atletiek-carrière

Topatleet Patrick van Luijk heeft na twee Olympische Spelen (2008 in Peking en 2012 in Londen) zijn loopbaan beëindigd. De hardloper pakte zilver (200 meter) en goud (400 meter) op het EK in Helsinki en werd meerdere keren nationaal kampioen.

De laatste anderhalf jaar kwam hij niet meer in actie op de hardloopbaan. Het op de been helpen van mensen met stress en een burn-out is nu zijn nieuwe uitdaging. In het fonkelnieuwe herstelcentrum in het gebouw The Mark heeft Patrick inmiddels al veel mensen op weg geholpen. Tijdens de AA Drink NK Indoor 2018 op 17 februari j.l. heeft Patrick officieel afscheid genomen van de wedstrijdsport.

 

Ontdek meer