BIOCHECK IS GENOMINEERD DOOR DE KVK!

BioCheck is door de Kamer van Koophandel genomineerd als één van de meest innovatieve MKB-bedrijven van 2018. Op woensdag 26 september a.s. maakt de KvK op een feestelijke manier bekend wie welke plek in de MKB innovatie Top 100 heeft veroverd. Een landelijke vakjury bepaalt de ranking van deze prestigieuze lijst. Maar het publiek heeft ook een stem. En een belangrijke, want jullie kunnen bepalen wie er met de Publieksprijs vandoor gaat! Zorg jij er samen met ons voor dat BioCheck zoveel mogelijk stemmen krijgt?
Er kan gestemd worden tot de 25 september.
Vul op deze site onze naam in en klik op ‘Stem op BioCheck’ en je ontvangt een bevestigingsmail (check voor de zekerheid ook je spambox….), daarna wijst het zich vanzelf.
BioCheck monitort en verbetert het vermogen tot herstel. Wij hebben een handige app ontwikkeld ter ondersteuning van onze methode waarmee de klant inzicht krijgt in zijn eigen belastbaarheid: de ‘Vorm van de dag’. Ons unieke medisch-gevalideerde Herstelprogramma dat de klant in ons Vitaliteitscentrum volgt, past zich daaraan aan. Klanten krijgen weer de regie om fit en vitaal te worden en de werkgever bespaart aanzienlijk op de verzuimkosten. Zo creëert BioCheck een win-win situatie en draagt bij aan duurzaam herstel en inzetbaarheid. Een verschil maken voor de ander is wat ons drijft. Op naar een gezonde samenleving door mensen inzicht te geven in hun eigen belastbaarheid en daarmee eigenaarschap terug te geven over hun vitaliteit! 


Dankjewel voor jouw stem!

WIL JIJ MEER WETEN OVER BIOCHECK? BEL ONS OP 010-2263143 OF STUUR EEN BERICHT NAAR CONTACT@BIOCHECK.NL EN WIJ NEMEN CONTACT MET JOU OP.

Ontdek meer