‘HOE WERKT STRESS IN JOUW LICHAAM EN OPTIMALISEER JE JOUW BELASTBAARHEID’

Op 17 september aanstaande verzorgen Patrick van Luijk en Annemarie Nikken van BioCheck in opdracht van Conclusion Learning Centers de Online Masterclass ‘Hoe werkt stress in jouw lichaam en optimaliseer je jouw belastbaarheid?’.  WE NODIGEN JE VAN HARTE UIT OM DEEL TE NEMEN (GEHEEL KOSTELOOS)!

Online masterclass | door BioCheck
‘HOE WERKT STRESS IN JOUW LICHAAM EN OPTIMALISEER JE JOUW BELASTBAARHEID’
Donderdag 17 september 2020
13:00 – 13:50 uur

Wat kun je verwachten?
Als je (chronisch) vermoeid bent, meten wij met onze BioCheck-app op het moment dat jij stilzit dat jouw autonome zenuwstelsel dezelfde stressactiviteit aangeeft als iemand die buiten zo hard mogelijk een 10 km rent. En dat de hele dag door. Kun je je voorstellen hoe moe je dan moet zijn?

We nemen je tijdens deze interactieve Online Masterclass mee in de wereld van stress en vitaliteit. Hoe blijf jij belastbaar? Ook in drukke en spannende tijden? Stress gerelateerde klachten en burn-out zijn fysiologische aandoeningen. Je raakt emotioneel en ook fysiek uitgeput en bent tot weinig of niets in staat. Waarom dan, zowel preventief als curatief, voornamelijk mental coaching?

Gratis gebruik BioCheck app voor deelnemers
Deelnemers aan de Online Masterclass krijgen niet alleen waardevolle inzichten, maar krijgen óók 2 weken lang gratis toegang tot de BioCheck app. 

Sprekers
▪ Oud-Olympisch atleet Patrick van Luijk
▪ Programma-adviseur Annemarie Nikken

Meld je nu aan [ onder deze woorden link naar: https://werkgeluk-en-gezondheid-biocheck.conclusionevents.nl/page/763930 ]

Ontdek meer