Hoera! BioCheck bestaat 5 jaar!

Deze maand mogen we alweer ons vijfjarig bestaan vieren. Vijf jaar geleden werd BioCheck opgericht en drie jaar geleden openden we de deuren van onze eerste locatie in Rotterdam. Inmiddels zijn we verhuisd naar ons nieuwe hoofdkantoor op de Sjanghailaan. En maken zorgverleners, waaronder fysiotherapeuten en personal trainers door heel Nederland gebruik van onze software en programma’s! Verder is één van onze oprichters Patrick van Luijk sinds kort Van der Valk Vitaal ambassadeur en al sinds 2018 ambassadeur van Gezond010 van de Gemeente Rotterdam. En hebben we in september onze samenwerking met DA Drogist officieel gelanceerd met het online gaan van de online DA VermoeidheidsCheck!

Word (weer) fit met BioCheck!

De programma’s van BioCheck leveren zichtbaar resultaat op! Een paar feiten die we graag delen: inmiddels zijn er al meer dan 100.000 metingen uitgevoerd die inzicht geven in het individuele herstelvermogen en de stressklachten van onze deelnemers. Keert een medewerker 16 dagen eerder terug naar het werk, dan is de investering in het herstelprogramma al terugverdiend. Bovendien keren de deelnemers van onze programma’s zelfs meer dan 100 dagen eerder terug naar het werk dan de gemiddelde duur van een burn-out, namelijk 242 dagen.

Deelnemen aan de programma’s?

Wil jij ook met behulp van een medisch gevalideerde methode herstellen van een burn-out zodat je weer fit aan de slag kan? Of wil je je medewerkers die last hebben van extreme vermoeidheid en/of burn-out klachten een vitaliteits- of herstelprogramma aanbieden? Bekijk dan onze informatiepagina voor werkgevers.

Daarnaast is het ook mogelijk om het BioCheck programma aan te bieden in jouw praktijk, sportschool, gezondheidscentrum of GGZ-instelling. Dat kan via Powered by BioCheck. Als samenwerkingspartner kun je namelijk ons burn-out herstelprogramma ook aan jouw cliënten aanbieden.

Bekijk een overzicht van onze herstel- en vitaliteitsprogramma’s of neem vrijblijvend contact met ons op.

Ontdek meer